вівторок, 30 січня 2018 р.

Світлофори на вул.Б.Грінченка

Світлофори на вулиці Б.Грінченка будуть встановлені!
І не один, а три. Правда один вже існує на перехресті вулиць Б.Хмельницького та Б.Грінченка - можливо його просто модернізують.
А також ще два: перехрестя вул. Чигиринська та вул. Б.Грінченка 
                             перехрестя вул. Творча-Мазепи-Грінченка

Це стало відомо з офеційної відповіді на запити-прохання по встановленню світлофорів по вул. Грінченка.
У листі-відповіді йдеться про
проект реконструкції вул. Грінченка: встановлення світлофори - 3шт., укладання тротуару та велодоріжки - це просто супер!

Можливо не всі будуть задоволені частотою світлофорів - водії транспорту, але з часом і вони можливо оцінять зручність та необхідність їх. Так наприклад водіям дуже тяжко виїхати з вул. Чигиринська на вул. Грінченка, - тепер це буде їм зробити легше.
Але найголовніше - це те, що тепер пішоходам (особливо дітям) буде безпечніше переходити дорогу!
Тепер декілька слів про те, які кроки були зроблені, щоб про нашу вулицю згадали.
Спочатку було направлено звернення у ЛМР (2016р.) з проханням встановлення світлофору, та з описом небезпечних пішохідних переходів по вул. Грінченка. - На цей запит була відповідь про те, що світлофори встановлювати не будуть, а встановили ліхтарі освітлення "зебри". Ліхтарі дійсно встановили.
Далі було подано звернення до виконавчої влади, Секрітаріат Кабінету Міністрів України - на що надійшли вищезгадані відповіді.



А також повний кошторис запланованої реконструкції вул.Грінченка (з відповіді) можна переглянути за посиланням

Зокрема було подано електронну петицію до ЛМР з питання укладання велодоріжки по вул.Грінченка-Мазепи - нажаль не набрала необхідну кількість голосів, та відхилено (петиція від 23.02.17). 
Отже, хто, як не мешканці самі повинні дбати про добробут свого міста, та вулиць. Нехай не так швидко, як нам всім хочеться, але деколи двері відчиняються. 





Немає коментарів:

Дописати коментар